fbpx

Investera i andelar-preferensaktier hos Kareby Finans

För tillfället erbjuder Kareby Finans inte nyteckning av preferensaktier.

Befintliga preferensaktier kvarstår och önskar ni lösa in era preferensaktier är ni välkomna att maila till oss på info@karebyfinans.se.

01

Fria uttag

Ni kan när som helst begära utbetalning av de pengar ni har investerat. Vi återköper då andelarna kommande månadsskifte utan avgifter.

02

Månads utb.

En andel/preferensaktie ger rätt till 7% utdelning per år som betalas ut månadsvis till det konto som anmälts vid investeringen. Exempelvis om ni investerat 100 000 kr får du 7 000 kr per år vilket ger 583 kr i månaden.

03

Säkerhet

Genom att investera i Kareby Finans andelar/preferensaktier gör du en indirekt investering i fastighetslån och företagslån vilket ger en hög och satbil avkastning med relativt sett låg risk. Denna typ av investeringar har tidigare varit möjlig enbart för stora företag och institut.

Företagsfinansiering

Kareby Finans erbjuder olika typer av företagsfinansiering genom lån eller leasing. Vårt fokus är finansiering av fastigheter där vi erbjuder upplägg med högre belåningsgrad än traditionella banker. Vi kan erbjuda korta upplägg på upp till 36 månader för att ni snabbt ska kunna komma till skott och därefter flytta finansieringen till en traditionell bank samtidigt som har möjlighet att erbjuda längre upplägg med löpande amortering.

Investera i
Kareby Finans

Letar ni efter en bra placering. Vi erbjuder både företag och privatpersoner att investera/spara i Kareby Finans till en hög och fast avkastning om 7%. För företag/aktiebolag är avkastningen skattefri och för privatpersoner 25%