fbpx

Fastighetslån/ finansiering

Fastighetsfinansiering

Att investera kräver kapital och en väl genomarbetad strategi. Oftast krävs någon form av finansiering vid köp av en fastighet.

Kareby Finans finansierar er fastighet

När inte banken räcker till hjälper vi ditt företag med finansiering av fastigheter upp till 80% av värdet.

Vad krävs

För att vi ska kunna ta ett beslut behöver vi ta del av en värdering av fastigheten som ska vara utförd av en auktoriserad fastighetsvärderare. Utöver detta behöver vi aktuella resultat- och balans-rapporter för ditt företag.

Hur lång tid tar det

Efter att vi erhållit samtliga uppgifter meddelar vi normalt beslut inom 1 arbetsvecka.

Ansök om fastighetsfinansiering

01

Fastighet

Fastighetsfinansiering
Vi erbjuder er att låna upp till 80% av värdet. Möjlighet finns till både kortsiktig finansering för att snabbt kunna göra förvärvet och sedan flytta lånen till en bank men vi kan även erbjuda långsiktig finansiering med löpande amortering.

02

Leasing

Leasingavtal
Att leasa en tillgång fördelar kostnaden över den tid som tillgången ska användas och är vanligt för företag vid större investeringar. Vi skräddarsyr leasingupplägg utifrån den investering ni ska göra. Kontakta oss för en offert.

03

Lån

Företagslån
Behöver ni stärka företagets likviditet eller finansiera en expansion. Kanske har ni tillgångar som är betalda, ni kan då använda dessa tillgångar som säkerhet för ett företagslån.

Företagsfinansiering

Kareby Finans erbjuder olika typer av företagsfinansiering genom lån eller leasing. Vårt fokus är finansiering av fastigheter där vi erbjuder upplägg med högre belåningsgrad än traditionella banker. Vi kan erbjuda korta upplägg på upp till 36 månader för att ni snabbt ska kunna komma till skott och därefter flytta finansieringen till en traditionell bank samtidigt som har möjlighet att erbjuda längre upplägg med löpande amortering.